Za nami szkolenie z Sylwią Sztandera, uczestniczka pierwszej edycji programu TOP CHEF, ale przede wszystkim szef kuchni w łódzkiej restauracji „Strefa Smaków” – specjalność kuchnia polska i francuska. Sylwia nauczyła nas serwować tradycyjne dania w nowoczesny sposób. Jak sama mówi „Pamiętając o tradycji, możemy trochę poszaleć”. Pokazała jak elegancko i z estetycznie serwować dania, bo przecież jak sama mówi uczestniczka programu TOP CHEF ” człowiek w pierwszej kolejności je oczami”. W naszej kuchni wszystko wygląda perfekcyjnie, nowocześnie, a co najważniejsze smakuje wyśmienicie.

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.